Noves promocions!

Ens agrada fer les coses bé.

La nostra empresa

TUBAL, SA és una empresa promotora familiar que ha anat evolucionant de manera controlada any rere any fins l'actualitat.
La família té vincles amb el sector des de l'any 1966 i ha desenvolupat un model d'empresa on la satisfacció del client final és l'objectiu més important pel qual es treballa dia a dia.
El Sr. Josep, gerent de l

Com contactar

Actualment atenem als nostres clients preferentment per correu electrònic. La nostra adreça principal és: info@tubal.es
I si voleu enviar un misstage ràpid podeu emplenar aquest formulari:

On estem

Les nostres oficines estan a La Rambla de Joaquim Vayreda de Gavà i estan obertes per a vosaltres sempre que concerteu una visita prèviament.
Aquí, des dels arquitectes fins al nostre departament de publicitat, tots tenim el nostre espai equipat amb les més modernes tecnologies per a poder arribar a complir amb èxit tots els projectes.
El passeig més emblemàtic de la Gavà: La Rambla

section.content.otherPageType

AQUEST ESPAI ESTÀ OCULT (DISPLAY: NONE)

section.content.otherPageType

AQUEST ESPAI ESTÀ OCULT (DISPLAY: NONE)

section.content.otherPageType

AQUEST ESPAI ESTÀ OCULT (DISPLAY: NONE)

Coneixeu-nos una mica més

Passat

Hem viscut al nostre país anys molt bons en el sector de la construcció i promoció immobiliàries. Nosaltres hem aprofitat els aquests moments d'esplendor per aprendre tot el que cal per fer bé la nostra feina.
Obra Santa Creu de Calafell (Gavà)

Futur

Analitzem cada nou projecte possible com sempre, amb detall, amb serietat, amb seny, intentant trobar l'equilibri necessari per poder mantenir l'estructura bàsica de la nostra empresa i poder oferir els productes de qualitat que sempre ens han caracteritzat.
Seguirem construïnt llars de debó, on les persones se sentim com a persones.
Treballem per a la satisfacció dels nostres clients

Present

Actualment vivim un periode molt complexe on em passat d'anar molt de pressa a anar massa a poc a poc. Aixó ha de canviar i recuperar el terme mig. Les nostres promcions són un exemple a seguir. Si cal enderrocar, enderroquem; si és millor rehabilitar, rehabilitem. Es tracta d'aconseguir un producte final que satisfaci al comprador per un preu just.
La nostra és una empresa sèria
TUBAL, SA · Rambla de Joaquim Vayreda, 45 · 08850 · GAVÀ (Barcelona)
Tel. 93 662 16 19 - info@tubal.es
Disseny web: www.viureagava.com